Interim

Bij BE2DAY hebben we ruime jeugdzorgervaring in huis: als manager en projectleider, maar ook als orthopedagoog, en coach/trainer. Die combinatie van ‘zakelijk’ en ‘zacht’ komt bij interim-opdrachten uitstekend van pas.

Regelmatig wordt BE2DAY benaderd voor tijdelijke opdrachten, zoals interim-management, verandertrajecten, crisisinterventies, teambegeleiding en action learning in jeugdzorg en jeugdzorg/onderwijs samenwerkingsprojecten.

Voor informatie over interim-opdrachten kunt u contact met ons opnemen.

"Het helder krijgen van je eigen opdrachtformulering is de eerste scherpte die Otto er in brengt. Met veel reflectieve vragen weet hij je telkens weer te stimuleren om een helder eindresultaat te formuleren. En als je dat dan eenmaal hebt vastgesteld, is het een vasthoudende samenwerkingspartner die je telkens weer terug brengt naar dat gewenste eindresultaat. Ook als alle organisatiedynamieken en loyaliteiten aan je beginnen te trekken, blijft Otto je terug brengen naar dat gewenste eindresultaat. Scherpte dus door het stimuleren van je eigen reflectie, dat is prettig!"

Levi van Dam, hoofd hulpinnovatie Youké Sterke Jeugd

"Otto Heijst heeft in ons kernteam bij de WSG veel teweeg gebracht. Hij heeft mij geleerd op een snelle, effectieve en kritische manier tot de kern van een probleem te komen. Geen eindeloze gesprekken en vergaderingen. Daarnaast doorziet Otto snel de valkuilen van een (ervaren) gezinsvoogd en schroomt hij niet de confrontatie aan te gaan en je te spiegelen waardoor je je ontwikkelt als professional en ook als persoon. Het is leerzaam met Otto te sparren over complexe situaties vaak gepaard met een grote dosis humor waardoor je relativeert en met een lach weer aan het werk gaat"

Janine Prins, gezinsvoogd William Schrikker Groep.

"Otto heeft ons het afgelopen jaar bij een zeer complexe situatie, zeer succesvol geholpen. Hij vaart op een stevig ontwikkeld kompas, waarbij hij zeker niet vergeet om onderweg om zich heen te kijken. Hij heeft een mooie en waardevolle bijdrage geleverd in het leven van onze clienten en onze collega’s."

Jos Meulenbroek, bestuurder Omega-zorg

"Otto is zorgvuldig en goed voorbereid. Dat zorgt ervoor dat hij snel en goed is afgestemd op de organisatie en de teams waarmee hij werkt. Otto is een creatieve vent die met respect voor personen en teams de confrontatie niet schuwt. Zijn oplossingsgerichte aanpak geeft voor iedereen ruimte en biedt perspectief. Onder zijn leiding zijn in de teams grote veranderslagen doorgevoerd in korte tijd en op effectieve wijze. Ook aan het team van de afdelingshoofden leverde hij een kritische en constructieve bijdrage. Last but not least moet zijn humor en optimisme worden genoemd.

Rob C.P. Hartings, directeur-bestuurder & M. van Kempen. regiomanager.
Mij Zandbergen, Jeugd- en Opvoedhulp.

"Ik heb Otto leren kennen als iemand die zich in zeer korte tijd een beeld vormt van een situatie en/of systeem, en hierover transparant en duidelijk communiceert met de betrokkenen. Otto heeft zich hierin integer en respectvol opgesteld en was, in de korte tijd dat hij er was, merkbaar betrokken op zowel de clienten als medewerkers.

Ik kijk terug op een zeer professionele en plezierige samenwerking!"

- Sjoukiene Meijer, hoofd behandeling Commujon LSG-Rentray te Almelo.

"Otto weet met een snelle, scherpe analyse en veel humor negatieve patronen te doorbreken en de resultaten positief te borgen."

- Martijn Jansen, Trajectbegeleider Commujon, LSG Rentray te Almelo.

"Otto Heijst is in staat om snel de kern van een probleem bloot te leggen. Hij is daarbij scherp, confronterend en altijd met respect voor anderen en constructief. Een stijl waarmee in korte tijd een verbazingwekkend resultaat geboekt kan worden. Na een crisisinterventie door Otto Heijst veranderde de sfeer drastisch in positieve zin. Medewerkers voelden zich gesteund, ontwikkelden zich razendsnel en zelfs kinderen praten nu nog over de periode met hem."

- Djoro Loupatty, locatiedirecteur Savioschool te Hillegom.